Over ons

Je leven leiden op je eigen manier. Met soms wat ondersteuning. Als het kan, in je eigen omgeving. Met aandacht voor ieders verhaal. Professioneel en met respect. We bieden een complete lijn aan zorg, ondersteuning, begeleiding, behandeling en advies.

Oog voor elkaar. Die gedachte staat centraal bij alles wat we van elkaar mogen verwachten. We zijn er voor jong en oud. Voor mensen met en zonder beperking. En voor mensen die voor korte tijd of voor langere tijd begeleiding nodig hebben. Alles kan. Daarnaast zijn we er voor partijen die, net als wij, mensen ondersteunen hun leven naar eigen inzicht wensen vorm te geven: gemeentes, collega-dienstverleners en andere professionals. We delen met liefde onze expertise en ervaring. Want daar worden we allemaal beter van. En precies dát is ons doel. Samen kunnen we meer dan alleen.

WilgaerdenLeekerweideGroep bestaat uit 9 verschillende organisatieonderdelen. Ieder organisatieonderdeel (label) heeft zijn eigen specialisme. Op de pagina Labels vind je de verschillende onderdelen.

Onze medewerkers

Omkijken naar een ander. Naar mensen die graag zichzelf willen zijn, maar die best een zetje kunnen gebruiken. Dat is niet altijd voorspelbaar. Dat vraagt wat aandacht en geduld. Soms veel. Maar dat is waar het om gaat. Een investering in een ander. Dat kan jij. Omdat je begrijpt dat iedereen mag leven naar zijn of haar mogelijkheden. Zo ben jij. Wij wensen dat onze cliënten optimaal gebruik kunnen maken van de mogelijkheden die het leven op dit moment biedt. Dat is voor jou de gewoonste zaak van de wereld.

Onze extraatjes

Werken bij WLGroep, betekent dat je ook wat van ons terug krijgt. En dat betekent:

  • Een dynamische baan vol met nieuwe uitdagingen.
  • Aandacht voor jouw ontwikkeling en groei. We helpen je bij te blijven in je vakgebied, maar stimuleren je ook graag je verder te ontwikkelen door e-learning, gerichte trainings- en opleidingsmogelijkheden.
  • Faciliteiten om ‘goed in je vel’ te zitten. Van mindfulness tot coaching, nét wat je nodig hebt. Ook dat is voor ons de gewoonste zaak van de wereld.
  • Leuke bonusregeling van € 350,- netto bij het aandragen van je nieuwe collega’s.
  • Mooie extra arbeidsvoorwaarden, waaronder een fietsplan, korting op fitness en een computer/laptop/iPad regeling.
  • Een eindejaarsuitkering van 8,33%, collectiviteitskorting op individuele verzekeringen en een reiskostenregeling.