Heeft u vragen?

Over ons

Wij vinden dat je je leven moet kunnen leiden zoals je wilt. Met soms wat ondersteuning. Als het kan, in je eigen omgeving. Met aandacht voor ieders verhaal. Professioneel en met respect. Wij bieden een complete lijn aan zorg, ondersteuning, begeleiding, behandeling en advies.

Wij zijn er voor jong en oud. Voor mensen met en zonder beperking. En voor mensen die voor korte tijd of voor langere tijd begeleiding nodig hebben. Alles kan. Daarnaast zijn wij er voor partijen die, net als wij, mensen ondersteunen hun leven naar eigen inzicht en wensen vorm te geven: gemeentes, collega-dienstverleners en andere professionals. Wij delen met liefde onze expertise en ervaring. Want daar worden wij allemaal beter van. En precies dát is ons doel. Samen kunnen wij meer dan alleen.

WLGroep is voor jou een razend interessante werkgever. Omdat jij je binnen onze organisatie in de breedte en diepte kunt ontwikkelen. Wij bieden alles wat iemand nodig heeft zich te ontwikkelen en een prettig leven te leiden onder eigen regie. Die regie bieden wij jou ook in jouw ontwikkeling als medewerker van WLGroep.

Bekijk ook gerust de website van WLGroep !

Benieuwd naar verhalen van én voor onze collega's? Lees dan ons Wij & Bij magazine, editie 2023-2024. Een inspirerend magazine over werken en groeien bij zorgorganisatie WLGroep.