Heeft u vragen?

Saskia - Adviseur P&O

"Bij WLGroep wordt met veel toewijding gewerkt, soms stevig over de inhoud gediscussieerd én veel gelachen. Een goede combinatie!"

Saskia is sinds september 2023 werkzaam bij WilgaerdenLeekerweideGroep. Haar ervaring? Lees verder hieronder:

"Als adviseur P&O bij WilgaerdenLeekerweideGroep ondersteun ik een aantal leidinggevenden en hun medewerkers bij personele vraagstukken. De onderwerpen zijn heel divers. Van teambezetting tot verzuim, van doorgroeipotentieel tot een functioneringstraject. Vertrouwelijke gesprekken of een vraag over inschaling van een nieuwe medewerker: er kan en mag van alles ter sprake komen. Collega’s écht kunnen helpen vind ik heel waardevol.

Ik vind het fijn om, uiteraard binnen de kaders van wet- en regelgeving, de verantwoordelijkheid te krijgen om zelfstandig invulling te geven aan de functie. En dat binnen een superleuk P&O team waarbij altijd de samenwerking opgezocht kan worden. Overkoepelende projecten of aandachtsgebieden verdelen we onderling en daarbij werken we veel samen met collega’s binnen de gehele organisatie. Er wordt moet toewijding gewerkt, soms stevig over inhoud gediscussieerd en veel gelachen. Een goede combinatie waardoor ik opgewekt aan mijn werkdag begin en met voldoening weer afrond."