Heeft u vragen?

Robin - Facilitair teammanager

Je werk is iedere dag hetzelfde maar de dag is iedere keer anders.

Robin is Facilitair teammanager bij Palito, een van de labels van WLgroep.

“Papa wat doe jij eigenlijk voor werk? Het is een vraag die mijn kinderen mij weleens stellen. Ik probeer dan uit te leggen dat ik mijn best doe om ervoor te zorgen dat de collega’s in de keuken en het restaurant samen een heerlijke maaltijd voor onze clienten op tafel kunnen zetten, dat de woningen goed  schoon zijn, dat de kleding gewassen kan worden en dat de huismeesters alle klussen in hun huis goed kunnen doen”.

“Ongeveer negen jaar geleden ben ik vanuit de bouw als timmerman na een faillissement van het bedrijf waar ik werkte bij de technische services komen werken. Een kleine 3 jaar geleden heb ik de overstap gemaakt naar Facilitair teammanager en kreeg ik meteen de mogelijkheid om de benodigde opleidingen te kunnen volgen".

“De rol van de Facilitair Teammanager is enerzijds een management functie waarbij we begrotingen opstellen en rapporteren op cijfers. Palito is een gezond bedrijf en dat willen we natuurlijk graag zo houden. De andere kant van de functie is het coachend meenemen van de teams en medewerkers”.

“Als Facilitair Teammanager werk je nauw samen met alle afdelingen binnen de organisatie. Het facilitaire vakgebied raakt nl. iedereen. Het mooie van WLgroep is dat de lijnen kort zijn en iedereen graag samen zoekt naar de beste oplossing. Of heb je een vraag of heb je een idee? Roep het maar dan gaan we er samen naar kijken”.

“Ik ben blij met de overstap die ik heb gemaakt en werk hier met veel plezier”.

https://www.werkenbijwlgroep.nl/vacatures/facilitair/#filter