Heeft u vragen?

Paulien - Medewerker maaltijdvoorziening

Je werk is iedere dag hetzelfde maar de dag is iedere keer anders.

Paulien is in 1991 als 24-jarige vrouw begonnen in het Noorderlandhuis.

“Eerst heb ik een aantal jaar in de huishouding gewerkt. Dat vond ik ontzettend leuk omdat je veel contact met de mensen had. Ik heb mooie gesprekken gehad met de mensen waar ik aan het werk was. De saamhorigheid was heel groot. We werkten veel samen met de collega’s van de zorg, keuken en linnenkamer. Iedereen hielp elkaar en het was heel gezellig. We hebben een hoop grappen met elkaar uitgehaald; met een emmer water achter je collega aan of de slagroomspuit in de aanval. Ook hielden we grote schoonmaak in de kamers van de clienten als zij op bezoek waren bij familie.”

“Nu werk ik ondertussen al 22 jaar in de keuken en het restaurant met fijne collega’s. Dit is ook weer heel erg leuk om te doen. In al die jaren heb ik veel geleerd en meegemaakt met onze mensen.

Je werk is iedere dag hetzelfde maar de dag is iedere keer anders. Dit omdat je met hele mooie ouderen werkt die elke dag weer anders reageren.”

“Ik hoop dit nog vele jaren te mogen doen want, naast mijn lieve honden, geeft dit mij heel veel energie en voldoening!”