Heeft u vragen?

Nanda - Coordinator Vrijetijdsbesteding

Elke dag is anders!

Nanda is Coordinator Vrijetijdsbesteding.

"Hier heb ik in eerste instantie (kinder)activiteiten opgezet voor mensen met een verstandelijke beperking. Op dit moment ben ik hier negen jaar werkzaam en heb ik al heel wat grotere en kleinere activiteiten mogen organiseren.

Soms is het lastig uitleggen waar ons takenpakket precies uit bestaat omdat deze zo veelzijdig is. Voor het organiseren van een evenement ben je verantwoordelijk voor alle facetten. Zo ben je opzoek naar de beste prijzen en vraag je hier verschillende offertes voor aan. Contact met leveranciers, evenementenbureaus maar ook sponsoren om een evenement zo goed mogelijk neer te zetten is een van de leuke en veelzijdige contacten die je hebt. Daarnaast zijn onze vrijwilligers ook een heel belangrijk onderdeel in ons werk. Dankzij hun kunnen we bijna 30 sport- en hobbyclubs aanbieden en hebben wij tijdens onze evenementen extra hulp om alles goed te laten verlopen. Ook het contact met de vrijwilligers is ontzettend belangrijk en besteden wij veel aandacht aan.

Naast de uitvoering van de evenementen zelf zijn er ook administratieve werkzaamheden die belangrijk zijn om ons werk te kunnen doen. Zo maken wij van elk evenement een draaiboek en plaatsen wij op onze website de aanmeldingspagina waardoor er ingeschreven kan worden.

Ook wordt er met regelmaat gezorgd, samen met onze collega’s van de financiële afdeling, dat de facturen verstuurd worden voor deelname aan een van onze clubs of evenementen.

Elke dag is anders en de ruimte die er binnen onze organisatie is om weer iets nieuws en anders te mogen organiseren maakt dit een leuke en afwisselende baan. Daarbij zijn wij gericht op ontspanning en vooral plezier in de vrije tijd waardoor wij bijna altijd blije gezichten zien. Dat maakt dit werk ontzettend dankbaar.