Heeft u vragen?

Marjet - Vakantiekracht

“Ik ben benieuwd naar hun verhaal”

Vorige zomer en in de meivakantie is Marjet als vakantiekracht werkzaam geweest bij WLGroep. En ook deze zomer komt ze werken bij ons!

“Vorig jaar hoorde ik van mijn zus, die al werkzaam is bij WLGroep, dat ze vakantiekrachten zochten. Dat leek mij wel een leuke bijbaan. Ik heb ook een bijbaan bij een sushizaak in Hoorn maar dat is meestal in de avonduren. Dit kan ik er overdag mooi bij doen.”

“Ik werk nu als huishoudelijk ondersteuner in een pand met kantoren. Omdat ik overdag werk spreek ik ook andere collega’s. Dat is wel gezellig! Vorig jaar heb ik schoongemaakt bij ouderen thuis, dat noem je in de wijk. In het begin was dat wel spannend. Je belt toch aan bij iemand die je niet kent. Maar dat was juist heel erg leuk, vooral het praatje met de mensen. Het verhaal dat iemand heeft daar ben ik erg benieuwd naar.”

“Ik ben net geslaagd voor mijn VWO en heb dus lang vakantie. Ik kan dus veel werken maar tussendoor ga ik ook nog lekker met vriendinnen op vakantie! Na de zomer start ik in Amsterdam met de studie psychologie, dat heeft altijd al mijn interesse gehad. Wie weet kom ik hier nog stage lopen maar in de zomer kom ik weer als vakantiekracht.”