Heeft u vragen?

Luka - Persoonlijk begeleider en begeleider van Cheri (COJ)

Wij boffen erg met Cheri als Cliëntondersteuner junior

Luka is persoonlijk begeleider en de begeleider van Cheri, cliëntondersteuner junior op wentel 5C.

“Ik heb hier eerst gewerkt als stagiaire en leerling en sinds 2018 als begeleider wonen-dagbesteding op wentel 5C. Mijn clustermanager vertelde over de functie van cliëntondersteuner junior. Dit leek ons als team een mooie kans. Wij reageerden dan ook enthousiast dat wij graag een collega hierin willen begeleiden. We zijn een team dat veel kennis en plezier heeft en dit graag met anderen deelt.”

“Ik ben toen de vaste begeleider geworden van Cheri. Belangrijk is dat je samen in gesprek blijft gaan en de kwaliteiten bespreekt. Het biedt mij een extra stukje uitdaging en verdieping. Cheri maakt het me wel makkelijk. Ze beschikt namelijk over veel kwaliteiten. Ze is onwijs leuk met onze cliënten en heeft echt een hart voor de zorg.”

Ook biedt ze ons 2 extra handen aan die helpen met het ondersteunen in de zorg en er is meer tijd voor een 1 op 1 moment met de cliënten.

Wij boffen erg met Cheri, ze kan zich goed verdiepen in de cliënten en weet per cliënt goed in te spelen op de verschillende situaties.”

Lees hier het verhaal van Cheri.