Heeft u vragen?

Linda - BBL -zij- instroom

Alles viel op zijn plek!

“Alles viel op zijn plek”
Linda is BBL-Z student en zit nu in het eerste jaar van de opleiding Verzorgende IG. Linda is getrouwd en heeft een zoon van 21 en een dochter van 20.
“Mijn dochter is net klaar met haar studie voor doktersassistentie en ik begin net. Daar lachen we thuis wel eens om. Ik heb namelijk eerst heel lang administratief werk gedaan, daarna heb ik een eigen broodjeszaak gehad en toen ik daarmee stopte begon ik mij echt af te vragen wat ik nou echt wilde doen. Ik ben nu 46 en in de zoektocht spraken vacatures in de zorg mij steeds aan maar echt de stap nemen durfde ik toen nog niet. Ik heb nog een tijdje in de horeca gewerkt en toen kwam corona. Via extra handen voor de zorg heb ik mij aangemeld om te ondersteunen in de zorg. Door deze stap leerde ik een collega kennen die al bij WLgroep werkte en die heeft mij het laatste zetje gegeven om te gaan solliciteren. Het was een ontzettend leuk gesprek en ik was zo ontzettend blij toen ik gebeld werd dat ik mocht starten met de opleiding. Alles viel op zijn plek.”
“Ik zit nu in het eerste jaar van de opleiding en werk op locatie Rustenburcht waar ik het heel erg naar mijn zin heb. Ik werk veel met de mensen maar ook mijn administratieve achtergrond komt nu goed van pas. Het is geweldig maar soms ook zwaar. Je moet het toch combineren met thuis maar ik ben zo ontzettend blij met deze keus en denk wel eens dit had ik veel eerder moeten doen.”