Heeft u vragen?

Joze - Medewerker restaurant

Met een grote lach achter de kassa

Jozé werkt al 20 jaar in het restaurant op de locatie in Wognum. En nog steeds staat zij met een grote lach achter de kassa.

“Dat ik hier net begon deden we nog veel zelf zoals de broodkeuken om het ontbijt en lunch op de locaties te krijgen. Dit was altijd een erg leuk klusje samen met de mannen van transport. Wat er verandert is in de afgelopen jaren? Niet veel, een nieuwe afwasmachine maar de gezelligheid is altijd gebleven.”

“Het maken van de broodjes vind ik erg leuk om te doen. Dat mensen genieten tijdens de pauze van mijn broodjes geeft een heerlijk gevoel. Als je achter de kassa staat is het leuk om alle medewerkers en clienten te spreken die komen lunchen. De clienten die komen maken het extra leuk. Zo is er een cliënt die elke morgen al lachend binnen komt voor een kopje koffie. Als eerste roept ze dan: “Joze, wat zie je er weer goed uit.” Dan begint je dag toch meteen goed.”

“We hebben een gezellig team en samen maken we er altijd iets leuks van. De kerstmarkten, nieuwjaarsfeesten en andere evenementen zijn de kersen op de taart. Het restaurant moet schoon en gezellig zijn en het eten lekker. Dat doe ik al twintig jaar met veel plezier en hoop dat nog heel lang te mogen blijven doen.”