Gea - Adviseur P&O

In mijn werk als adviseur P&O is geen dag hetzelfde

Gea werkt als Adviseur P&O bij WilgaerdenLeekerweideGroep.

"In mijn werk als adviseur P&O is geen dag hetzelfde. Dat vind ik ook zo leuk aan dit werk. Het is afwisselend en ik heb altijd met mensen te maken. Ik ben het vaste aanspreekpunt voor meerdere managers. Ook de vragen die ik krijg zijn heel divers.

Het ene moment hou ik mij bezig met vragen m.b.t. de cao of verzuimbegeleiding, het andere moment geef ik advies over loopbaanontwikkeling van medewerkers of relevante wet- en regelgeving. Een luisterend oor bieden, er zijn voor de managers én medewerkers en bemiddeling bij problemen, is een taak dit mij veel voldoening geeft. Het is mooi om mee te denken over teamprocessen en de ontwikkeling van medewerkers en het team."

"Samen met mijn collega adviseurs ontwikkel ik continue mee aan het verbeteren van onze P&O processen. Alle adviseurs hebben een specifiek gebied waar we extra aandacht aan schenken. Voor mij is dit specifieke gebied verzuim, duurzame inzetbaarheid en vitaliteit. Een onderwerp wat altijd belangrijk is maar zeker na deze corona-periode."

"Ik ben van mening dat medewerkers het beste uit de verf komen als zij werk doen wat ze leuk vinden, zich gewaardeerd en gezien voelen en ervaren dat zij van betekenis zijn voor anderen. Als ik hier een “klein” steentje aan kan bijdragen geeft dat mij veel voldoening. Niemand is hetzelfde en we brengen allemaal iets anders mee naar het werk en in ons team. Dat is juist ook de kracht van een team en dit ervaar ik ook in het team van P&O."