Dani - Jobcoach

“Een stukje wandelen met de klant om zaken helder te krijgen"

Dani werkt als jobcoach voor WLGroep.

“Sinds 2003 ben ik werkzaam bij WLGroep. Ik ben gestart bij de dagbesteding van Leekerweide en heb hier verschillende functies gehad. Zeven jaar geleden ben ik gestart in de functie van jobcoach. De functie van jobcoach is afwisselend en uitdagend, dit komt omdat elk traject en elke klant anders is.”

“Door de verschillende trajecten ontmoet je steeds andere mensen. Klanten, cliënten collega`s, werkgevers, samenwerkingspartners of mensen uit het netwerk van de klant.

Iedereen heeft recht op een passende werkplek en ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een passende werkplek is. Werken geeft mensen een plek in onze samenleving en draagt bij aan een positieve ontwikkeling.”

“Een stukje mee wandelen met de klant om zijn motivatie, talenten en mogelijkheden in kaart te brengen, de plek vinden waar hij/zij deze verder kan ontwikkelen en de begeleiding als de klant aan het werk is. Dat maakt dat ik elke dag met plezier naar mijn werk ga.”

“Ons kleine team vult elkaar aan en samen gaan we voor de succeservaringen; zoveel mogelijk mensen een passende werkplek.”