Youri - Operationeel inkoper

"Ik ben hier na 16 jaar nog lang niet klaar"

“In 2006 ben ik begonnen bij Leekerweide als Magazijnbeheerder. Later is met de modernisering van systemen mijn functie verschoven naar Operationeel Inkoper.”

“Inmiddels ben ik dus 16 jaar werkzaam voor de organisatie, inmiddels bekend als WilgaerdenLeekerweideGroep. Mijn huidige werkzaamheden richten zich vooral op de algemene zorgvragen, beheer van Spendcloud en ondersteuning van mijn twee collega’s van contractbeheer.”

“Als Operationeel Inkoper krijg je alles wat binnen de organisatie wordt gebruikt over je bureau; afvalbeheer, medische middelen, boodschappen, drukwerk en promotiemateriaal. Een groot assortiment van verschillende diensten en materialen. Kortom het is een zeer gevarieerde baan.”

“In de jaren dat ik hier werk heb ik de organisatie zien groeien tot wat het nu is. De  zorg voor mensen met een verstandelijke beperking, de oprichting van het ebc360 en nu de fusie met Wilgaerden. En daarmee is ook de ouderenzorg een onderdeel geworden van de organisatie.”

“Er ligt nu nog een grote uitdaging om deze twee organisatie steeds dichter bij elkaar te brengen. Hierbij wordt team Inkoop steeds meer gevonden. Een goede ontwikkeling die wij graag samen doorzetten. Ik ben hier na 16 jaar nog lang niet klaar.”