Rosemarie - Clientondersteuner junior

“Ik krijg hier heel veel kansen”

Rosemarie werkt als junior cliënten ondersteuner bij WLGroep en doet dit al twee jaar met veel plezier.

“Samen met mijn jobcoach heb ik gekeken naar wat ik zou willen doen en wat er mogelijk is. En zo ben ik nu al een jaar op maandag op een basisschool en op donderdag op de dagbesteding aan het werk.” Voordat ik op de basisschool aan de slag ging, werkte ik 2 dagen op de dagbesteding.

“Op de basisschool ondersteun ik de leerkracht van groep ½. Ik help met verschillende klussen maar ook met de kinderen. Dat vind ik het allerleukst. Sinds twee maanden werkt er ook een cliënt bij ons die ik mag begeleiden. Deze cliënt ondersteunt ook met verschillende klussen waar ik bij help. En als ik hier zelf vragen over heb kan ik die stellen aan de leerkracht of mijn eigen jobcoach.”

“Op donderdag werk ik bij de dagbesteding in Oostwoud. Daar doe ik creatieve activiteiten met de cliënten, kook ik samen met ze of ondersteun ik bij algemene klussen.”

“Ik krijg hier heel veel kansen om steeds meer te kunnen en mogen doen. Daar ben ik heel erg blij mee. Dat kan ik zelf aangeven en dan zoeken we samen naar hoe we dat kunnen gaan doen. Ik geniet zo van mijn werk, de cliënten en de kinderen dus fiets ik elke keer met veel plezier heen”.