Rebecca - Restaurantmedewerker

“Ze zien mij dus hier zeker terug”

Rebecca werkt sinds een jaar als voedingshulp/restaurantmedewerker bij het Noorderlandhuis.

“Toen ik solliciteerde op de functie Cliënt Assistent had ik wel aangegeven dat ik werken in de keuken ook leuk zou vinden. En daar werk ik nu ook en afwisselend in het restaurant.”

“In de keuken doe ik de afwas, help ik met het voorbereiden van de maaltijden samen met de kok of breng ik boodschappen naar de afdelingen. In het restaurant neem ik de bestellingen op, serveer ik het eten uit en zorg ik dat de tafels netjes gedekt en weer afgeruimd worden.”

“Ik werk in een leuk team. Ze zijn allemaal wel iets ouder dan dat ik ben maar we vinden het werk allemaal heel leuk en helpen elkaar als dat nodig is.”

“Het werken in het restaurant vind ik heel erg leuk. Daar heb je meer contact met de ouderen waar ik echt van geniet. Er komen mensen vanuit het huis maar ook mensen uit de wijk. Je bouw echt een band op met de mensen en ze zijn altijd blij om je weer te zien. Zo voelt het voor mij niet als een verplichting maar heb ik altijd zin om naar mijn werk te gaan.”

“Ik doe dit werk naast mijn opleiding VWO. Ik werk in het weekend en als ik doordeweeks vrij ben mogen zij mij ook bellen. Na mijn opleiding weet ik nog niet precies wat ik wil gaan doen. Stage lopen in het Noorderlandhuis zou ik heel graag willen welke studie ik ook ga doen. Ze zien mij hier dus zeker terug.”