Mila - Coordinator Communicatie en Evenementen label VrijwilligersNH

Samen aan het werk, samen sterk!

Sinds een jaar is Mila als Coördinator Communicatie & Evenementen actief binnen VrijwilligersNH.

“Na jarenlang gewerkt te hebben in de commerciële sector ben ik op zoek gegaan naar een betekenisvolle baan waarbij ik mij in kan zetten voor mensen in een kwetsbare positie. De sector Zorg & Welzijn was voor mij toen nog onbekend terrein. Wat ben ik blij dat ik de kans heb gekregen om over te stappen naar deze wondere wereld waarin zorgen voor elkaar centraal staat. Bij VrijwilligersNH heb ik gevonden waar ik naar zocht.”

“De afgelopen maanden heb ik kennis mogen maken met mooie mensen en verhalen binnen WilgaerdenLeekerweideGroep. Dit heeft mijn hart en waardering voor de zorg doen groeien en heeft mij laten zien hoe waardevol vrijwilligerswerk is.

Het motto van VrijwilligersNH is “Plezier voor iedereen!”. Dit zie ik terug in de diensten en projecten waar wij ons als team met liefde voor inzetten en vooral in de mooie matches die wij maken tussen wat onze vrijwilligers te bieden hebben en wat cliënten nodig hebben."

"De hoge mate van zorg voor elkaar en plezier voor iedereen ervaarde ik voor het eerst toen ik als ‘razende reporter’ op pad mocht om het verhaal te halen van jonge vrijwilliger Ewout. Zijn bijzondere bijdrage maakte indruk op mij. Hij gaat met onze ouderen wekelijks naar buiten op de duo-fiets en werkt zo ook zelf aan zijn sociale vaardigheden. Samenwerken en elkaar zo versterken; geweldig om getuige te mogen zijn van de twinkeling in de ogen van zowel cliënt als vrijwilliger. Dit moment,  waarop ze samen zowel fysiek als mentaal in beweging zijn, vastleggen vanuit het (werk)veld, was voor mij het bewijs dat ik de juiste weg ben ingeslagen. Plezier voor iedereen, ook voor mij in mijn functie."

 “Het maken van contact maakt het leven zoveel leuker. De ervaringsverhalen die vrijwilligers, cliënten en collega’s met mij delen, geven mijn werkweek kleur. Ik bewonder de betrokken vrijwilligers die het contact met cliënten aangaan en ieder op eigen wijze gehoor geven aan een hulpvraag en zo een bijzondere bijdrage leveren. Persoonlijke aandacht is hierbij zo ontzettend waardevol, zeker in deze tijd.

Als evenementenmens verheug ik mij enorm op het moment dat ik, naast het onderdeel communicatie, ook mijn creatiekracht op het gebied van bijeenkomsten in kan zetten. Zodra het kan, geven we de gemiste feestvreugde de ruimte en stralen we samen in grote groep."

"Ik ben oprecht trots dat ik deel mag uitmaken van het geweldige, zorgzame team van VrijwilligersNH en ben ontzettend blij met deze veelzijdige baan. Jullie teamspirit maakt het team. Samen aan het werk, samen sterk!”