Marieke - Directiesecretaresse

"Nee is voor mij geen optie"

Marieke werkt al 15 jaar met veel plezier als directiesecretaresse bij WLgroep.
Samen met een collega maakt ze het zo makkelijk mogelijk voor de twee bestuurders en de MT leden.
“Zaken oppakken, voorruit kijken en een meerwaarde zijn voor mijn collega’s vind ik heel leuk aan mijn werk. Samen zijn we verantwoordelijk voor de agenda’s, voorbereiden en notuleren van vergaderingen, dragen we zorg voor het besluitvormingsproces en hebben we veel contact met de OR (OndernemingsRaad) en CCR (Centrale Cliëntenraad).”
“Ook ben ik sinds kort als klachtenfunctionaris in opleiding gestart. Een mooie uitdaging om als onafhankelijke partij er te kunnen zijn voor de klager en beklaagde. Ik zorg niet voor de oplossing zelf maar wel voor de begeleiding van de klacht en zo te \zorgen voor een oplossing.”
“Geen dag is hetzelfde en ik leer altijd nog nieuwe dingen. Voor mij is nee geen optie als er een vraag gesteld wordt. Of het een vraag is van een collega, ouder, cliënt of samenwerkingspartner dat maakt voor mij niet uit. Er komt een antwoord.”
“Elke dag komt er een cliënt de krant halen. Hij loopt het kantoor binnen, vraagt om de krant en die geef ik hem. Lachend en met een grote zwaai gaat hij terug naar zijn woning. Dat zijn de extraatjes. Verder kan ons werk ook hectisch zijn maar ook daar geniet ik van.”
“WLgroep heeft niet alleen mooie cliënten maar ook veel medewerkers met een groot hart voor de zorg, mensen die je graag helpen en er altijd voor gaan ondanks de tegenslagen. Daar heb ik groot respect voor.”

Samenwerken, teamgevoel, het delen van kennis en emotie; dat zit in het DNA van WLgroep. Het beste uit het leven halen, voor de cliënt en jou als medewerker; het is de gewoonste zaak van de wereld.