Jessica - Intercedent Matchpunt

“De teams op orde daar ga ik voor”

Jessica werkt nu als intercedent bij Matchpunt maar werkt al 23 jaar voor WLGroep.

“Na mijn stage bij de dagbesteding van Leekerweide werd ik meteen aangenomen als persoonlijk begeleider. Toen er na 7 jaar een traject gestart werd bij een woonlocatie, waar ik al ervaring mee had, heb ik de overstap gemaakt van dagbesteding naar wonen. Ook hier heb ik met veel plezier gewerkt.”

“Leekerweide nam afscheid van de oude gebouwen en met de komst van de nieuwbouw heb ik de kans gekregen om de eerste kindergroep te mogen starten. Ook heb ik toen de opleiding kind & jeugd gevolgd. Dit heb ik jarenlang gedaan tot ik graag wat minder wilde regelen en wat meer doen.”

“Deze kans kreeg ik bij het matchbureau. Hier kon ik mijn ervaring met roosteren in kwijt en daarnaast werkte ik ook nog in de zorg als flexibele medewerker. Ik heb het altijd belangrijk gevonden dat zaken goed geregeld zijn. In het werk als intercedent kan ik ervoor zorgen dat de teams op orde zijn. En door het gecombineerde contract had ik ook nog veel contact met de clienten. ”

“Door mijn opleiding als activiteitenbegeleider heb ik het organiseren van activiteiten altijd heel leuk gevonden. Dit heb ik 15 jaar lang voor de personeelsvereniging gedaan. Voor collega’s een leuke dag of avond regelen en ze op een andere manier leren kennen, voor mij heeft dat voor nog meer werkplezier gezorgd. Vanuit daar heb ik leuke vriendschappen opgebouwd en gaan we nog steeds een keer per twee jaar een weekend weg.”

“Bij Matchpunt, zoals we nu heten, hebben we de taken verdeeld maar gaan we voor hetzelfde doel; zorgen dat de roosters gevuld zijn met de juiste medewerkers. De gesprekken met onze flexibele medewerkers en vakantiekrachten is ook een van mijn taken. De (nieuwe) medewerkers enthousiast maken voor het werken bij ons en met de clienten is iets wat ik graag doe. Hierbij maak ik veel gebruik van mijn eigen ervaring. Ik werk nu volledig voor Matchpunt en hoop dit nog lang te kunnen doen.”

“De juiste match maken voor de locatie en de medewerker daar word ik echt gelukkig van.”