Flexibel Werken

via Matchpunt

De zorg gaat altijd door. Ook dat vinden wij de gewoonste zaak van de wereld. Want wat er ook gebeurt, goede ondersteuning bieden zodat kwetsbare mensen hun leven veilig maar ook zo onbekommerd en prettig mogelijk kunnen blijven leiden, staat bij WLGroep altijd voorop. Naast onze vaste medewerkers, maken wij gebruiken van medewerkers die we flexibel in kunnen zetten. Voor vakantiewerk in bepaalde periodes, of voor een bepaald aantal uren per maand.

Dynamisch en afwisselen

We vragen je direct mee te kunnen draaien in een team. Voor een dag, week of langere tijd. Je bent meteen een vertrouwde kracht in het geheel. Natuurlijk ondersteunen we je daar bij. Maar aanpakken, snel zaken oppikken en een zekere zelfstandigheid horen er wel bij.
Dit maakt het flexwerken dynamisch en afwisselend. Het biedt jou ook een mooie gelegenheid je te oriënteren op de organisatie of je te breder te ontwikkelen in de zorg en begeleiding aan kwetsbare mensen.

Ongebonden zwerven of een vast plekje vinden

Sommige flexwerkers houden van de onafhankelijkheid en vinden het heerlijk om te zwerven. Andere flexers gebruiken de tijd om goed rond te neuzen om vervolgens op een vaste plek neer te strijken. Beide kan.

Diverse mogelijkheden

WilgaerdenLeekerweideGroep heeft razend interessante mogelijkheden voor zorgprofessionals als jij. We bieden mogelijkheden aan starters, ervaren zorgprofessionals en alles daar tussenin. Onze locaties zijn verspreid over heel WestFriesland. Werk je liever in de wijk? Dat kan ook. Bespreek je voorkeuren met ons en wij zorgen voor de juiste match. Zodat alles en iedereen op zijn plek valt. Mooi toch?

Contact

Wil je graag flexwerken in de zorg? Neem dan contact op met ons op via 088 - 045 1612.

Mailen mag natuurlijk ook: matchpunt@wlgroep.nl